ДПФ Баселине

Ефикасно чишћење филтера по најбољој цени

Ми смо лидер на тржишту машина за чишћење ДПФ филтера. Нудимо иновативна решења за власнике радионица, транспортна предузећа и предузећа јавног превоза. Отворите услугу чишћења ДПФ филтера. Откријте предности регенерације ДПФ филтера и проширите обим свог постојећег пословања.

Наша технологија вам омогућава да повратите оптималне перформансе филтера из аутомобила, камиона, као и пољопривредних и грађевинских машина, што се претвара у ефикасност горива и дужи век трајања вашег возила.

Представљамо производ за сваки буџет - ДПФ Баселине машина.

DPF Baseline

 Хидродинамичка технологија
Више о хидродинамичкој технологији прочитајте овде.
 Велики резервоар од 500 литара
 Једноструки адаптер ЕУРО 6 "паук"
 Мокро и хемијско чишћење
 Сушење до 130 ℃
 Прошириво са напредним ЕУРО 6 адаптером
Нето цена: 14.500 €
ПДВ 23% не укључује трошкове транспорта.
Шифра производа: 2005
Доступност: доступно на захтев

Пошаљи упит

ДПФ Бусинесс

ЧИШЋЕЊЕ ДПФ ФИЛТЕРА - ПРЕДУЗЕТНИЧКА ИНИЦИЈАТИВА

РАСТЕ ПОТРЕБЕ НА ТРЖИШТУ ДПФ-а

Чишћење ДПФ филтера из године у годину постаје све популарнија услуга за кориснике дизел возила, а потражња стално расте. Са повећаном учесталошћу полицијских провера емисије издувних гасова, машина за чишћење ДПФ-а постепено постаје неопходан део опреме за радионице и професионалне пружаоце услуга. Поред тога, брз поврат улагања и потенцијалне предности дпф машине подстичу многе компаније да прошире своје пословање.

ТЕХНОЛОГИЈА

Развој индустрије и унапређење постојећих метода чишћења на тржишту значи да машина за регенерацију ДПФ-а више није обичан ДПФ чистач, већ технолошки напредан мултифункционални уређај. Тренутно, најпопуларнији метод враћања филтера на 100% њихове првобитне ефикасности је хидродинамички метод, који готово у потпуности доминира тржиштем и истиснуо је остале.

Користи хидродинамичку силу турбулентног тока воде и погонску силу компримованог ваздуха из компресора. Кретање течности (радног флуида) је форсирано спољним притиском, који мора да савлада отпор протоку у каналима филтера.

ЗАШТО ВРЕДИ?

Машина за чишћење ДПФ-а коју нуди ОТОМАТИЦ одликује се високим перформансама и ефикасношћу. Може очистити до десетак филтера у једном дану. Гараже се све више одричу услуге сечења филтера. Уместо тога, почињу да нуде услугу чишћења, бирајући правац професионалне радионице. ДПФ машина ће свакако помоћи у борби против нелегалног уклањања ДПФ-а из дизел аутомобила.

НОВЕ ПОСЛОВНЕ МОГУЋНОСТИ

Нове пословне могућности отварају се развојем хидродинамичке методе чишћења ДПФ-а. Власници транспортних предузећа и општинска транспортна предузећа све чешће траже услугу. ДПФ су такође уведени у возила као што су трактори, виљушкари и грађевинске машине.

Огромно тржиште, прилика за нове компаније

Милиони возила регистрованих у нашој земљи, већина са дизел моторима, показују величину тржишта.
Велики број корисника дизела и све веће интересовање за услуге чишћења значи да на тржишту још увек има довољно простора за старт-уп.

Ви постављате своје циљеве, ми вам помажемо да их остварите!

Куповина праве машине је само почетак наше сарадње.
Ми смо једина компанија на тржишту која нуди комплетан програм имплементације који ће вам помоћи да направите прве кораке у послу чишћења ДПФ-а.

Пакет имплементације укључује:
- Расправа о пословном концепту, укључујући анализу тржишта, групе купаца и маркетиншки план.
- Обука
- Техничка подршка

Пружамо потпуну постпродајну услугу.

Када је машина купљена, можете рачунати на наше техничке саветнике и гарантни сервис у било ком тренутку.

Више од 1,5 милиона нових дизел возила регистровано је широм Европске уније у првом кварталу 2018.
Просечан гарантни рок ДПФ-а је 80-120.000 км.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram